Sämst på att ta bilder

Jag tycker ändå att jag hittar på en hel del saker. Och sen när jag kommer hem så inser jag att jag inte har tagit några bilder! Jag är såå dålig! Jag har börjat snapchatta mer dock, men det är ju inte direkt hög kvalité på de bilderna. 

Jag var på maskerad igår, tema animal kingdom. Jag tog en bild... Jag hade mina leaving drinks i fredes. Tog en bild, på min garderobsbiljett... 
Alltså! Skärpning!! 

Kan ni gissa vad jag klädde ut mig till? 

Första gången jag klarade ett nyårslöfte

I början på 2016 laddade jag ner en app som heter weightdrop. Jag brukar ladda ner lite viktminskningsappar och sen aldrig använda dem, men denna var som himla simpel och krävde inte så mycket av mig. 
Jag satte en målvikt som var 10 kg mindre än vad jag vägde just då. 10 KG!! Jag menar, så lite har jag aldrig vägt, sedan jag blev vuxen. Menmen, jag klarar ju aldrig mina mål ändå, men det är la bra att han något att sträva mot? 
 
Så började jag på ett nytt jobb där jag rörde på mig 90% av tiden jag var där, och började sakta men säkert gå ner i vikt och planade till slut ut på min "normalvikt". Jag åt fortfarande en massa godis under dagen och choklad på kvällen. Det var väldigt motiverande att se att grafen stadigt gick ner. 
Så slutade min flatmate med att äta godis och fick med mig som support och jag gick ner 3 kg på en vecka! Och gick upp nästan allt igen när jag hade min cheat day ;) Och så fortsatte det, ner på veckorna och upp på helgerna, men fortfarande en neråttrend. 
Och sen kom julperioden på jobbet. Då började jag jobba ett senare skift, vilket betydde att jag åt en senare frukost, senare lunch och bara en macka till kvällsmat. Och så sprang jag omkring väldigt mycket mer. Och så kom dagen då jag hade gått ner 10 kg, utan att egentligen ha gjort några drastiska ändringar. 
 
Sen kom julen, och jag gick upp lite igen, men väger fortfarande mindre än vad jag har gjort på många många år! 2017 har jag bestämt mig för att bli smidigare. Målet är att kunna gå ner i spagat, men det måste ju vara omöjligt på riktigt.
 
Eller...?