Vad hände?

Heeej Bloggen!
Förlåt att jag inte hört av mig på den senaste tiden. Jag hade så många ambitioner, men ingenting blev av. Jag åkte till Spanien för att jobba med hästar och trodde att jag skulle ha massa tid över till att blogga och fota och gå igenom alla mina bilder och klippa ihop filmer... Men jobbet med hästarna tog musten ur mig. Det hände att jag jobbade 17 timmar om dagen och käkade alla måltider ståendes. Och de gånger jag inte jobbade från morgon till kväll så kopplade jag av de få timmar jag hade ledigt med att kolla på film eller ta igen lite sömn.
Men nu tror jag att jag är tillbaka! Jag vet, jag veet. Jag har sagt det förut, men den här gången Bloggen, den här gången tror jag verkligen på det! 
Jag har en månad kvar med hästarna. Jag lovar inget under denna perioden, men efter det så är jag friii! Och då ska jag spendera mer tid med dig. Visa dig alla bilder jag ändå tog under resan och berätta mer om min upplevelse där nere. Jag kan berätta nu att vädret var varmt och skönt och att det var nog det som gjorde att jag inte sket i allt och åkte hem. Men mer om det sen!
 
Nu har jag det lite lugnt i några dar, massa ensamtid som du vet att jag behöver, och så får jag sova i en riktig säng!!  
Stugan som jag sover i har en riktigt lugn utsikt också, så allt omkring mig samarbetar för att jag ska ladda batterierna. På återseende!