Good Morning

As they say over here in the Land of United Kingdom. Jag glömde släcka lampan inatt efter att jag hade slutat läsa, så jag vaknade typ halv fyra för att min kropp trodde att solen hade gått upp. Jag släckte lampan och sov några timmar till, men så vaknade jag igen halv sex och tänkte att det är lika bra att gå upp. Sommartid snart ju, så lika bra att vänja sig vid tidigare morgnar.
Så nu sitter jag här i soffan, med en kaffe (instant coffe, doing it the brittish way) och lyssnar på fåglarna som försöker överrösta varandra. Jag tror våren är här. 

Första inlägget i London!

 
Jag gjorde det! Jag flyttade till London.
Jag slutade även att blogga, men nu börjar våren komma här, och min ambition att blogga med den. 
Jag jobbade kvar på Inspiration en bit in i december, sedan var jag hemma hos mamsen i Skåne ca en månad över jul och nyår. Efter det packade jag en väska (21 kg) och drog till London. Jag bokade AirBnB för 2 veckor, så jag skulle ha lite tid att hitta en lägenhet. Som jag också gjorde! Så nu bor jag med 4 andra, en dansk, en svensk och två britter i en lägenhet i Acton/Shepherd's Bush. Den är helt perfekt för mig och mina flatmates är grymma =) Börjar kännas som en liten familj. 
Jag hittade även ett jobb. Eftersom det tog några dagar för mig att fixa ett engelskt telefonnummer, så sökte jag bara en tjänst där jag misstänkte att mitt svenska telefonnummer inte skulle göra någon skada. Finfint gick det, jag fick komma på intervju och fick höra senare att de ville anställa mig efter 10 sekunder! 
 
Så nu är jag här i London, har ett boende jag trivs med, ett jobb jag trivs med på ett avstånd jag trivs med (40 minuters promenad bort) och jag har börjat komma in i en rutin. Så då är det dags att börja blogga igen! Bilden är tagen med mobilen från Sky Garden som jag verkligen kan rekomendera om ni besöker London.