London Baby!

Då har jag verkligen bestämt mig för London. Jag har funderat på detta sedan påsken då jag hade ledigt 10 dagar och tog mig en rejäl funderare på vad jag ville göra i livet. Framförallt i arbetslivet. 

Vi hade sjukt mycket att göra på jobbet och jag kände att jag tyckte det var så j.ä.k.l.a. tråkigt att göra saker som jag tidigare tyckte var riktigt roligt. Så jag försökte plocka ut det jag tyckte var roligt med alla jobben jag har haft hittills och så vände jag upp och ner på varenda sten på the inter webs. Till slut hittade jag en branch jag skulle vilja utforska och ett yrke i den branschen som jag tror skulle passa mig. 

Det blev inspelningsassistent i filmbranschen, ett yrke som jag egentligen inte tror är så långt ifrån projektkoordinator, som är min nuvarande titel, fast i en helt annan miljö. Då det är lite svårt som svensk att åka till Hollywood och börja jobba bara sådär, så kändes London som det mest rimligaste, bästaste valet. Så då blir det London! Jag kommer jobba i Oslo oktober ut och sen drar jag hemhem en kort period och sedan blir det London! I’ts gonna be fab!

 

#1 - - Elin Karlborg:

åh vad kul, att du ska åka till London och jobba :D

Svar: Eller hur! Ska bli så kul! =D
Paula Nilsson