Inspirerad!

Göh! Fick åka hem från jobbet idag pga MENSVÄRK. Så jäkla tråkig skit, men det blev hem och sova några timmar, sen gick jag och hämtade ett paket på posten. *smirkeysmiley* Ska se om jag får några bilder imorgon, tills dess är det en hemlis! Väldigt glad iallafall!
Vet inte vad som har hänt, men det känns som att jag börjar veta mer och mer i vilken riktning jag vill och det känns jävligt skönt! Kanske bara har blivit såpass gammal så att jag har hunnit utesluta fler och fler riktningar som jag inte vill=P 
 
Har fått förlängt några månader på jobbet här i Oslo, så det blir inte London i November. Lite besviken är jag, såg verkligen fram emot en ny stad, men jag gillar ju att se det positiva i saker.
  • Jag hinner förbereda mig lite mer
  • Spara lite mer pengar
  • Skaffa lite mer kontakter i London
  • SKAFFA MIG EN PT, BÖRJA GÅ PÅ GYM. (Den ska va i caps. Måste skrika lite på mig själv så det blir gjort.)
  • Hinner kanske avsluta lite saker innan jag åker. 
  • 1000 saker till som jag inte kommer på just nu. 
Började ta bilder på mig själv för att ha någon bild till detta inlägget (och för att jag känner mig så jävla snygg idag), men de blev bara suddiga, så ni får ett ihopplock av bilderna som inspirerade min header! Minst lika bra!

Ny header!

Tröttnade på att jag inte hade någon header, så jag har suttit några timmar idag och fixat en ny. And I like it! Gillar ju trianglar och rosa så tycker den passar bra. Tre bilder från Norge, en från Sverige och en från Tyskland, lite festival, lite natur, lite fest och lite artsyfartsy-bilder så det är ju väldigt mycket mig får jag säga!
Gillar ni den? 

London Baby!

Då har jag verkligen bestämt mig för London. Jag har funderat på detta sedan påsken då jag hade ledigt 10 dagar och tog mig en rejäl funderare på vad jag ville göra i livet. Framförallt i arbetslivet. 

Vi hade sjukt mycket att göra på jobbet och jag kände att jag tyckte det var så j.ä.k.l.a. tråkigt att göra saker som jag tidigare tyckte var riktigt roligt. Så jag försökte plocka ut det jag tyckte var roligt med alla jobben jag har haft hittills och så vände jag upp och ner på varenda sten på the inter webs. Till slut hittade jag en branch jag skulle vilja utforska och ett yrke i den branschen som jag tror skulle passa mig. 

Det blev inspelningsassistent i filmbranschen, ett yrke som jag egentligen inte tror är så långt ifrån projektkoordinator, som är min nuvarande titel, fast i en helt annan miljö. Då det är lite svårt som svensk att åka till Hollywood och börja jobba bara sådär, så kändes London som det mest rimligaste, bästaste valet. Så då blir det London! Jag kommer jobba i Oslo oktober ut och sen drar jag hemhem en kort period och sedan blir det London! I’ts gonna be fab!