Gott Nytt År!

 
Nyårsafton började med att min norska telefon dog och jag kommer inte ihåg pinkoden till simkortet, så den funkar inte att ringa eller sms både från och till. Sen på kvällen så åkte jag och Tobbe till Mattias, som preciiis har flyttat hit. Det blev kött, potatisgratäng och BEARNAISESÅS! Viktigast på bordet =) Sedan hade vi det så trevligt så vi glömde bort att kolla på klockan, vilket medförde att vi satt på tunnelbanan vid tolvslaget, vilket vi inte upptäckte förrän kvart över tolv. FAIL! Vi såg knappt några fyrverkerier och vi tog en gigantisk omväg för att komma till stället vi tänkte gå på och när vi väl kom dit så kom inte Tobias in. Då hade Mattias redan betalat in sig och ville inte gå ut igen. Och då hittade jag inte Tobias, såklart.
Väl där inne så visade det sig att det inte var det ställe som vi hade tänkt att gå till. Och det var tråkigt att vi inte var alla tre, men jag tror att vi ändå var där ett tag. Sen gick vi ut och hittade Tobbe som hade haft det trevligt ändå!
Så förkortat så blev det kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig, men kul ändå! Det är kanske inte en dålig prognos för 2015?