Vinterpromenad

 
När jag vaknade i morse snöade det satan, så jag tog en tur ute på Bygdøy för att fotografera lite. Det var rätt mulet i början, men sen tittade solen fram. Det blev helt magiskt ljus när snön började smälta och solen lyste i dropparna. Såg ingen snögubbe på vägen så jag var tvungen att rulla några klot och ställa dem ovanpå varandra ;) Imorgon ska hela jobbet åka till Norefjell och gå på spa och ha en liten kick-off. Så taggad!
Lämna kommentar publicerat i Photo
Taggar: Bygdøy, Oslo, Snö, motljus, natur, vinter

Late night working mode

 
Har suttit och jobbat tills nu. Kom in i värsta flowet, så det vara bara att köra på! Arbetsbördan går verkligen upp och ner här och just nu har jag fått väldigt mycket som helst ska vara klart på tisdag eller onsdag nästa vecka. På måndag kommer vi att vara på kick-off, så då kommer jag inte få gjort något. Så det blir nog till att jobba över på tisdag också. Tur att det är kul i alla fall!

En Peis!

 
Eller öppen spis, same same! Fick den av mamma i julklapp och idag fick den följa med till jobbet. Alla skrattade gott, men jag tror det var mycket avundsjuka bakom =) Sjukt gött att ta av sig skorna och låta en varm fläkt värma dem ist. Finns på rusta! Skynda fynda!