Fasta

Igår började jag på en 5-dagars fasta. Man skulle börja med att dricka 2 dl saltvatten som får mig att klökas bara jag tänker på det. ÄCKLIGT! Och sen skulle man dricka små mängder av en massa olika juicer, buljong och te. Jag fick inte i mig det jag skulle och idag avbröt jag fastan. 
Jag hade riktigt ont i huvudet, kunde inte tänka och trodde jag skulle spy om jag drack vatten. Jag tror nog fortfarande att jag skulle må bra av en fasta, men ska nog inte göra det när jag måste tänka på skolan. 
Nu har jag fått i mig en cheeseburgare och jordgubbsmilkshake och min energinivå är på topp! Jag ska kanske prova en annan form av detox för uppenbarligen så behöver jag det! 
MEG 14

Så medan vissa i klassen är i Stockholm och jobbar på Schlagerfestivalen så får resten av klassen jobba på Mediedagarna i Göteborg och Marknadschefsdagen på Svenska Mässan. Det är kul! Men ibland är det väldigt lite att göra. Första dagen hjälpte jag till vid registreringen och lämnade ut allas biljetter. Pretty straight forward vad man ska göra där och inga konstigheter. Dag två så hade vi ett större område att ta hand om och i början trodde vi att det bara var en scen, men i slutet av dagen så visade det sig att vi nog antagligen var ansvariga för 3 scener. En klarade sig helt själv, en behövde lite hjälp och en behövde mycket hjälp! Kort sammanfattning ;) 
På de andra seminarierna så har man en tekniker som sköter all teknik, men här var vi ensamma, så vi fick allt ansvar för tekniken. Vilket inte var så svårt när man fick det förklarat för sig, men nu är det ju skönt att man vet att man kan =)
 
 
Registreringen med Carro och Marika
 
 
 
Seminarie med Bruce Dickinson, sångare i Iron Maiden
 
 
 
Gratis godis! Men jag var duktig och åt bara några chokladisar =D
 
 
 
 
 
Jag och Anna tog lite frisk luft när vi var klara

Whaddap!

Nej men Heeej!
Kul att se dig igen! Jag vet att jag har vart lite frånvarande på sistone, men bloggen ska aldrig vara ett tvång och jag ska inte be om ursäkt för att jag inte är här. Så jag gör det inte, trots att jag vill. ... . ("Förlåt"). 
 
I helgen var jag uppe i Stockholm och kollade på Avicii. A.M.A.Z.I.N.G! Jag har en del bilder och filmer som jag borde göra ngt kul av men tills dess så ska ni få en screenshot från den sista filmen jag spelade in. 
 
 
So wake me up when it's all over
When I'm wiser and I'm older
All this time I was finding myself
And I didn't know I was lost

I tried carrying the weight of the world
But I only have two hands
Hope I get the chance to travel the world
But I don't have any plans

Wish that I could stay forever this young
Not afraid to close my eyes
Life's a game made for everyone
And love is the prize