Vilodag

Har tränat 4 dagar i rad nu så idag fick bli en vilodag. Faktiskt sugen på att träna imon igen! Om jag tränar 6 dar i veckan i 2 veckor så får jag köpa biljett till summerburst. Fett värt!
 
Har två Lisebergsvänner som ska flytta till min gamla hemstad, Lund, om några dagar. De har båda kommit in på samma utbildning, och jag är riktigt glad för deras skull även om jag kommer sakna dem. Igår var det avskedmiddag på pinchos för Nanna. ÄLSKAR PINCHOS, tapas, yum liksom! Man vill äta allt! Delade med en kompis så jag fick prova MASSOR! Känner hur saliven börjar strömma till ;) 
Idag blev det avskedsfika med Felicia. Också jättemumsigt och trevligt. Efteråt köpte vi likadana armband. Har typ aldrig gjort det :O Nu är jag aptrött och ska zzzooova, puss på er!

Paket på posten

Det kom ett paket till mig medan jag var i Hemsedal. Inte det lättaste att hämta ut dock. Det stod att det låg på Willys, oh no it didn't! Sen gick jag till Coop. Was it open? Oh no, it wasn't! Sen gick jag till coop igen idag, och då gick det! Yes, tredje gången gillt =D Meeen, såklart fattades lite grejjer, så jag får la ta och skicka ett argt mail.
Men annars är jag nöjd och allt passade. Sitter i den fluffiga tröjan och kepan atm =)
Snart måste jag börja plugga! Och laga mat.... Pöss på er!

Morgonfilosofier

5 dagar i Hemsedal överträffade mina höga förväntningar med typ 1000. Jag är så sjukt lycklig, det hade inte kunnat bli bättre. Eller jo, axeln hade ju inte behövt hoppa ur led och jag hade ju kunnat lära mig hur en skida fungerar så jag hade sluppit gå ner från toppen för att jag inte fick på mig den, och jag hade ju kunnat hitta den dära perfekta Paula-backen liite tidigare, och jag hade ju inte behövt få så många blåmärken som jag fick, men ni hör ju själva, det är ju småsaker som jag redan glömt. Resan var fantastisk, människorna är fantastiska (saknar er redan), snön var skön, festerna var perfekta. 
Det blev inte många timmars sömn. Sov 9 timmar i min underbara säng inatt och mina ögon är helt svullna av för mycket sömn ;) Så nu ska jag ta tag i 2014, är så sjukt taggad, 2013 var ett bra år, 2014 kommer bli bättre. Haha, fortfarande trött, vill bara svamla här så jag tror jag tar och lägger ner :P

Puss på er och hoppas att ni har haft det lika grymt som jag!