Lucka 1 till 10


Yes, så var det dags för lucka 1 till 10! Massa roliga saker som luktar massa gott ;) Ser så sorgligt ut med de tomma hålen där jag har öppnat luckorna. Kanske ska ta och sätta tillbaka luckorna igen, så det ser lite bättre ut =)
Lämna kommentar publicerat i
Taggar: 24 days of Joy, Adventskalender, Body Shop, Ultimate

Bloggen är tillbaka!

Heeej!!
Servern ville inte riktigt där i en vecka eller så, så har du försökt men inte lyckats komma in på sidan så har du inte vart ensam. Jag har inte uppdaterat bloggen under tiden, vad är det för mening när ni inte kan läsa ändå? Men nu går det igen =) (Stating the obvious)
 
Har precis kollat på skräckis, Oculus. SJUKT LÄSKIG! Se den inte! Eller jo, men den är så bra så att jag inte riktigt vill rekomendera den ;)
Snart dags för sängen, den är full av kläder jag borde lägga in i min garderob där de inte riktigt får plats. Var nere i Göteborg en snabbis och hämtade en massa saker igår, så skönt att ha mjukisbyxor igen =D
 
Förresten så dog batteriet i kameran och jag har laddaren nere i skåne. Såklart, när jag precis hade hittat ett sätt att föra över bilderna... Får väl låna kameran på jobbet då också. Tur man har ett välutrustat jobb ;) Så imorgon så ska jag köra en massiv uppdatering på adventskalendern. Fått massa trevliga saker! 
Nu är det dags att ta tag i sänggåendet, kan ta ett tag :/ 
 
Puss på er!
 

Andra luckan

 
Idag var det handsprit i luckan! Perfekt i vintertider och perfekt nu när jag har bestämt mig för att städa igenom hela lägenheten. Jag började med det äckligaste igår, fläkten. Men nu är det gjort iaf! Båda pojkarna började hjälpa till när de såg mig skrubba. Skönt att alla hjälps åt!
 
Minneskortet funkar i jobbdatorn så nu kan jag ta bra bilder! Yay! Byebye mobilkamera! Och det har snöat! Igen! (Hejhej utropstecken!). Nu ska jag till banken och fixa norskt konto. Äntligen =)