Bucket list 2014

Jag älskar att göra bucket lists. Jag tror jag har ca 400 saker på min bucket list. Alltså saker jag vill göra innan jag dör. Det är rätt mycket resa på den just nu. Jag har även gjort en bucket list för 2014 som jag tänkte gå igenom i det här inlägget. Det är inte 400 bilder, men nästan ;)
Vissa saker har jag redan gjort så jag tycker att vi börjar med dem. 
 
 
Yes, 1 mars var jag i Stockholm och såg honom live. Tog säkert 400 bilder, så jag borde la gå igenom dem och lägga upp några. Fantastisk koncert, fantastisk känsla och jag blir fortfarande taggad när jag tänker på det.
 
 
 
Har velat ha en sådan här länge och för någon månad sen så beställde jag en! Lyckan när den kom =D Det är lite blandade känslor när den kommer, för man gillar den så man vill vara rädd om den, men det motverkar lite syftet med den. Som tur var släppte det efter att jag hade knäckt ryggen på den =)
Jag har fyllt en hel del sidor redan, men det finns många sidor kvar att förstöra =D 
 
 
 
I slutet på förra året så var hela klassen på inspelning för Stjärnor hos Babben. Det sändes i februari i år så jag visades en hel del i tv, sammanlagt var det säkert flera sekunder! =D
 
 
 
Som ni ser så har jag redan gjort 3 saker på min bucketlist, så då kan jag ju faktiskt lägga till en fjärde!
 
 
Sen finns det ju även saker som jag med 99% säkerhet vet kommer hända. Här kommer de! 
 
 
Jag har ju grönt kort och klätterutrustning och tillgång till klättervägg ca 10 min från mig, så att det inte har hänt än i år är konstigare än att det kommer hända. Jag måste ju klättra, det är ju superkul och superbra träning!
 
 
 
Jag drack ju en piña colada ur en kokosnöt förra året på Roskilde festivalen och jag ska dit i år igen så jag ska nog se till att det blir av! =D 
 
 
 
 
Det kommer att bli ett color run i Köpenhamn den 15e juni och vi är 4 tjejer från klassen som tänker ställa upp. Vi har inte anmält oss än eftersom en av tjejerna inte är 100% att hon är ledig, men anmälning kommer att ske nästa vecka. Och som jag har förstått det så avslutas festligheterna med att man kastar en massa färg på varandra så där kommer bild två in .
 
 
 
Biljetten inklusive flyg är bokad så det vore konstigt om detta inte hände heller. Så den 24e juli är vi 4 tjejer som tar partyflyget till Belgien för att gå på en av de mest populära festivalerna. 360 000 biljetter såldes slut på en timma ungefär. Och det är bara för att de inte kan sälja alla biljetter samtidigt. Jag vet folk som köat från början och ändå inte fått biljetter. Men vi fick! 
 
 
 
Det här har lite med Tomorrowland att göra. Det kommer att vara rave på tomorrowland. Och jag ska gå. Punkt.
 
 
 
Alltså, det här bara måste hända, jag skulle ju kunna ställa mig på borde nu och dansa, men det är ju inte riktigt det jag är ute efter. Massa kompisar på ett bord, mitt i natten, hög musik. Det kommer ju finnas 100 chansen till det i år iaf. Det är bara att ta en av dem så är det kirrat!
 
 
 
Jag ska ju jobba för Volt i år igen så jag tror det blir ca 6 festivaler där och sen så har jag redan köpt biljett till både Summerburst och Tomorrowland. Åtta festivaler kan man la kalla festivala hela sommaren?
 
 
 
Och för att gå på dessa åtta festivaler så måste jag få minst åtta festivalarmband. Point proven. 
 
 
 
 Jag bor ju i Sverige. Här regnar det. Ofta. Lite samma som att dansa på bordet. Chanserna kommer att finnas, det är bara att ta den!
 
 
 
Den här boken kommer att följa med mig hela sommaren. Borde börja ta med den till skolan också, överallt. Den ska vara klar innan 2014 är slut. Så äre bara!
 
 
 
Japp, jag kommer ju definititvt ha möjligheterna. Om vi räknar med 8 festivaler, säg 20 speldagar, 5 spelningar om dagen. 100 konserter, ingen omöjlighet. Jag ska börja räkna. Jag är redan uppe i 3, 97 kvar! Tre är alldeles för lite, vet en konsert ikväll, man ska kanske ta och gå på den...
 
 
 
Är det något på min bucketlist som jag tycker alla ska prova på så är det denna. Är det jobbigt med hela året, börja med en månad eller kanske tom en vecka. Det är riktigt roligt faktiskt, ni ska få se några av mina bilder snart!
 
 
 
Sen så har vi resten. Som jag vet om just nu iaf. Det lär ju fyllas på med saker. Jag tror att det mesta av dessa kommer att hända, bara jag tar tag i det!
 
 
 
Så det var min bucketlist för 2014. Har ni något som ni velat göra länge och som kommer at hända under 2014?