Ett brev från förr

Sitter och sorterar i mina papper och hittar ett brev som jag fick för 2 år sedan lite drygt. När jag läser brevet börjar jag gråta för det är från mormor. 
 
 
 
Lund lördag middag 10/9 2011
 
Kära Paula!
Skriver några rader och berättar hur jag mår. Jag blir bättre och bättre för varje dag som går. Men det tar lite tid på morgonen innan jag kommer igång. Men jag får inte misströsta. 
Karin har varit hemma idag. Det är så roligt när det kommer någon och fikar och pratar lite. Hoppas att Du finner dig tillrätta med din utbildning och att Du hittar något Du tycker är roligt och intressant för det måste det ju vara. Igår var min syster Britta och jag till Ekerlund i Tomelilla och handlade kläder till Britta. Hon har gått ner i vikt så hon har bara 38 nu. Jag går bara upp i vikt. Jag rör mig för lite, detsamma som att jag är lat.
Jag har fått en bäddsoffa av Britta och Sten så nu har jag ett gästrum. Du får bo gratis här om Du börjar läsa i Lund. Jag lovar att jag skall inte lägga mig i för mycket. Men du vill väl bo hos mamma. Nu pratar vi inte mer om det. Du känner Din mormor.Nu skall vi snart baka ostpastejer igen. Tiden går fort. Jag håller på att göra kålpudding idag, så fryser jag in små portioner. Jag förstår hur du känner, det är inte roligt att sitta ensam och äta, men jag får sällskap av TV. Jag tittar väldigt mycket på TV, men det är bra sällskap.
Skänker en slant ifall Du går ut med en kompis på något roligt, bio eller något. Slutar detta brev och hoppas att allt ordnar till sig för oss båda. Hoppas röntgen visar något bra.
Kramar från Mormor Lisa
 
 
 
 
 Jag svarade aldrig på det brevet, men tänkte på det så många gånger... Måste sluta prokrastinera... Saknar dig mormor, önskar att jag kunde ringa dig nu. Istället ska jag hitta på något roligt med en kompis och gå på bio. 
 
#1 - - Olivia, Liseberg :

Började gråta av inlägget. Jag saknar också min mormor. Kram