Veckan som gått

Måndag: Information från Bokmässan om vad som förväntas av oss när vi jobbar. Sprang runt på Liseberg och fotade massa med min GoPro, bilder kommer senare.

Tisdag: Såg Monica Z med Annie. Bra! Är nog ännu bättre om man är lite äldre och har lite bättre koll på alla kändisar som är med i filmen. 
 
 
 
 
Onsdag: After School soppa. Sen jobb på Liseberg. Jeff Dunham's föreställning Disorderly Conduct. Kunde se halva showen typ, tyckte det var rätt roligt när han hade sig själv som dummie och bråkade med sig själv. 
 
 
 
Torsdag: Jobbade på Bokmässan. Hände inte så mycket mer den dagen om jag ska vara ärlig... 
 
Fredag: Bokmässan igen, snackade lite med Jonas Gardell, big fan of him, men lyckades att inte bli starstruck! Morsan kom på kvällen, vi gick en liten sväng på mässan, sen svängde vi förbi Liseberg för att lämna några biljetter till släktingar som skulle komma dan efter. Och det var ju lite turligt för då visar det sig att de har ett par biljetter över till genrepet till Livat i Parken som går på Lisebergsteatern. Så jag springer och köper några cheeseburgers och moren springer och lägger pengar på bilen. Varken jag eller Mamma har buskis på vår topplista över favoritsaker, men gratis är gott och humorn var bättre än väntat. Jag skrattade faktiskt några gånger i andra delen! 
 
 
 
Lördag: Bokmässan på fm, Jobba på Liseberg på em. Mamsen gjorde det samma ungefär. 
 
Söndag: Liseberg hela dagen. Satt med en annan Ylvis-älskare så vi hade mycket att prata om ;) Rätt trött på kvällen så det blev bara hem, kolla massa Ylvis och soooovaaa!