Pecha Kucha

Nu tänker ni kanske samma som jag när jag hörde pecha kucha första gången; granne till Machu Picchu? Och för att stilla er nyfikenhet så kan jag med enkelhet svara nej på den frågan.
 
Pecha Kucha är japanska för ljudet av konversation, ett unikt presentationsevent där lokala och besökande kreatörer från alla olika områden presenterar 20 bilder som var och en visas i 20 sekunder – ett nervkittlande kaleidoskop av inspiration, idéer och arbete. Pecha Kucha är en global rörelse, för närvarande aktiv över hela världen!
 
Den sista biten copy-pastade jag direkt från Pecha Kucha Göteborgs hemsida. Det man inte har i fingrarna får man ha i sina computer-skills =D Men det är coolt och rätt speciellt. Det går fort! Varje föreläsare håller på i knappa 7 minuter, så det blir aldrig tråkigt, oavsett vad de pratar om. Ibland önskar man att de pratade lite längre. Och idag finns det i över 700 städer runt om i världen, så chansen att det finns pecha kucha i din närhet är ganska stor. Annars kan man starta själv. Gör det bara! Übercoolt! 
 
Jag var på det för första gången idag i alla fall, på Park Lane. Nästa gång är 3e december om ni är intresserade, inträde gratis! 
 
 
Om ni inte kan hålla er tills den 3e december eller inte bor i närheten av en stad som ordnar pecha kucha så kan ni spana in videoklipp på deras YouTube-kanal =) 
 
#1 - - Felicia:

Åh jag vill följa meeeed!

Svar: Yes! Jag tar med dig! =) Kommer bli grymt!
Paula Nilsson