Bio ensam

Vi fick en oväntad ledig dag då snubben som vi skulle ha hela dagen hade gått och blivit sjuk. Jag tog en välbehövlig sovmorgon, lyxade till med avokado till frukost. Sedan gick jag på bio ensam, var ett tag sen jag gjorde det. Inga problem för mig, introvert som jag är :) Men jag såg ju Catching fire for gods sake! 14.30-bion, salongen var inte ens halvfull trots att det var premiärdagen. Antar att det kom fler på kvällen, ni vet, då folk vanligtvis har tid för att inte göra något i 3 timmar eller så :) Så det var jag och 15-åriga tjejer som skolkar från skolan, suckar och åar när Gale och Peeta dyker upp och gråter högt när någon dör. Jag suckade och åade inte, men önskar att jag hade vågat ;) Grät gjorde jag, fast tyst, heeelt omöjligt att hålla tårarna tillbaka, så smyg ner en näsduk i fickan om du ska se filmen.
Jag skulle vilja vara modig här och säga att jag tycker den är bättre än ettan. TROTS att jag inte hade läst böckerna innan jag såg första filmen, men nu har läst alla tre. Filmerna brukar ju bli lite sämre efter att man har läst böckerna eller? Anyways, man får kanske mer bakgrundsinfo när man läser böckerna så att filmen blir bättre. Who knows!? Jag längtar iaf tills trean kommer ut. 
 
 
Har ni sett filmen? Vad tyckte ni? 
#1 - - Pontus Lundell:

Tyckte verkligen filmen var hur bra som helst, längesedan jag såg en film som fångade min uppmärksamhet på ett sådant sätt. Jag tycker också att den var helt klart bättre än ettan.
Skulle aldrig klarat av att se en film man väntat på såååå länge själv, fast det kanske bara är jag som måste "fangurla" över filmen efteråt och under tidens gång.

Svar: Haha! Jaa… jag brukar inte fangirla över filmer =) Alternativet för mig var att se den imon, och inte ens det var säkert. Så då var det lika bra att gå själv, fick en grym plats också eftersom det knappt var någon annan där vs om jag skulle se den imonkväll och behöva sitta på kanten, så i mina ögon var det helt klart värt det! =D
Paula Nilsson