Black Friday

Får en massa mail om en svart fredag. Låter ju hemskt! Sedan inser jag att det är rea det pratas om och det är ju trevligt! Fortfarande lite ovetandes om vad det är går jag in på Campadres Black Friday-utförsäljning och hittar en grym beskrivning som förklarar ALLT! 
 
 
Så jag beslöt mig för att utnyttja ett av dessa erbjudanden hos Stylegodis. 60% på allt!!! Så för 460 spänn fick jag alla 9 grejjer här nedanför. Awesome! Längtar tills jag får ett paket! =) Being in USA så har de nog kvar rabatten några timmar till! Fast hälften av grejerna jag beställde är redan borta, men ni kan ju kolla om ni hittar ngt spännande! Pöss på er! / miss "loving the exclamation mark!"
 
 

Bra med jobb eller?

Idag åker halva min klass iväg på Show Up Fashion Award i Borås med mat, dryck, resa, VIP-pass och säkert mycket mer. Och jag ska jobba. Visst det är bra att ha ett jobb, men sådana här dagar önskar jag att jag inte hade bokat upp mig just denna dagen iaf. Tur att det är Stiftelsen jag ska jobba på. Hade det vart vanligt kassapass hade jag vart riktigt arg! 
 
 
 
Aja, nu har ni min kväll! Cee Ya! Puss!

Nya stilar

Var på AW på Yaki Da i fredes. Lånade vänners assesoarer och provade runt lite. Vilken stil tycker ni klär mig bäst?