Veckan som gått

Söndag: Kaninpartaj! Kul! 
 
Måndag: Inte lika kul, trodde jag var bakis, trots att jag inte druckit såå mycket, men visade sig att jag var sjuk :( skyller på vattenreserverna i Göteborg som tydligen kan sprida maginfluensa. MYSIGT! not... Stannade i sängen hela dagen.
 
Tisdag: Vid 20-tiden orkade jag komma upp ur sängen och åkte och handlade så jag kunde käka vid 22-23 nån gång. Fick i mig förvånansvärt mycket!
 
Onsdag: Jobbade 11 timmar på Liseberg, alltid lika trevligt, men man hinner ju inte med mycket mer den dagen.
 
Torsdag: Ledig! Åkte till Vrångö med Annie och Marcus. Doppade mig inte för det var sååå många brännmaneter. USCH! Men jag och Marcus hittade några barn som vi fiskade krabba med. Kul! =D Fast jag var rätt kass på det, men nu vet jag hur man gör till nästa gång ;) 
 
 
Fredag: Ledig! Tvätta, 6 maskiner, KABOOM! Och ändå har jag massa tvätt kvar, så går det när man har för mycket kläder så man aldrig behöver tvätta. På eftermiddan åkte jag och Annie till Botaniska Trädgården i Göteborg. Så mysig! Hit måste jag åka fler gånger! 
 
 
Lördag: Lisse, 11.30-20.30 (vet att ni antecknar mina arbetstider!) Typ 19.30 ser jag att mamsen har messat mig. "Hej, sitter på tåget upp, framme 20.15" Perfect! Då hinner jag städa (nej, jag har inte superstädat jämt) och plocka undan, och fixa innan hon kommer! Eller? Var hemma 5 min innan hon knackade på dörren, men klart mamsen alltid är välkommen! Men hon trodde ju att jag började 16.30 dagen efter, men jag hade ju bytt bort den tiden så jag började 9.45 ist. Miss in the comunication! 
 
Söndag: Mamma fick loppisa när jag jobbade och så åkte vi och hämtade hennes bil efter jobbet ist. Sen hem, packa, hämta Hanna på Lisse --> Delsjön, bada, äta glass, spela kort, bada, leka med vattenpistolen, åka till Oves grill, äta triumfglass, lämna folk, hem till Felicia, spela spel (När då då?, fatta inte att jag vann en gång?), skrämmas, bli skrämd (har ALDRIG blivit så skrämd i hela mitt liv, trodde inte att jag kunde bli så skrämd, jag låg och grät/skratta på golvet en kvart efteråt), sova!
 
 
Måndag: Idag, mysig frukost med Hanna och Felicia hemma hos henne. Love smothies till frukost, borde göra själv, börjar om en timma och här sitter jag och skriver! Kanske ska fixa lite innan jag måste gå! Pöss på er!