Allergisk mot alkohol?

För två veckor sedan var jag ju ute med Annie mfl på lördagen, då drack jag en cider bara för att jag var snål och tyckte att det var dyrt. Dagen efter var jag trött, för att jag inte sovit så mycket, men mådde bra i övrigt. På kvällen var det kaninparty och jag drack en cider hemma, kanske 1 dl baileys på väg till puben och där tog jag en öl. Sen tog jag ytterligare en öl och en shot på trädgårn. Så inte jääättemycket, men en del och blandade ju en del också. Dagen efter kom jag knappt upp ur sängen, trodde jag skulle klara av att jobba, ni vet "om jag bara får vila lite till så mår jag bättre", men var tvungen att ringa och bakisanmäla mig en halvtimma innan jag började. Min föreståndare sa också åt mig att jag inte skulle säga att jag var bakis utan att jag borde ljuga för honom och säga att jag var sjuk. Bra föreståndare!! Så i utöver fylleångesten så mådde jag dåligt över att jag hade vart ärlig... 
Anyway, spydde kanske vid 11 på kvällen och var helt utslagen dagen efter också, så jag var tvungen att sjukanmäla mig på tisdagen med :( 9 på kvällen lyckades jag köra till affären och handla mat.
 
Igår var värre. Jag drack en cider och kanske 5 klunkar champagne på söndan, spydde 2 ggr igår och var tvungen att sjukanmäla mig igen, igår och idag. FÖR 1 CIDER!!! Jag kommer inte att kunna dricka igen :( Har googlat lite och jag tror att jag måste gå till doktorn med det här. Gillar inte min doktor så ska se om man kan byta till en annan, som man kan lita på.