Allergisk mot alkohol?

För två veckor sedan var jag ju ute med Annie mfl på lördagen, då drack jag en cider bara för att jag var snål och tyckte att det var dyrt. Dagen efter var jag trött, för att jag inte sovit så mycket, men mådde bra i övrigt. På kvällen var det kaninparty och jag drack en cider hemma, kanske 1 dl baileys på väg till puben och där tog jag en öl. Sen tog jag ytterligare en öl och en shot på trädgårn. Så inte jääättemycket, men en del och blandade ju en del också. Dagen efter kom jag knappt upp ur sängen, trodde jag skulle klara av att jobba, ni vet "om jag bara får vila lite till så mår jag bättre", men var tvungen att ringa och bakisanmäla mig en halvtimma innan jag började. Min föreståndare sa också åt mig att jag inte skulle säga att jag var bakis utan att jag borde ljuga för honom och säga att jag var sjuk. Bra föreståndare!! Så i utöver fylleångesten så mådde jag dåligt över att jag hade vart ärlig... 
Anyway, spydde kanske vid 11 på kvällen och var helt utslagen dagen efter också, så jag var tvungen att sjukanmäla mig på tisdagen med :( 9 på kvällen lyckades jag köra till affären och handla mat.
 
Igår var värre. Jag drack en cider och kanske 5 klunkar champagne på söndan, spydde 2 ggr igår och var tvungen att sjukanmäla mig igen, igår och idag. FÖR 1 CIDER!!! Jag kommer inte att kunna dricka igen :( Har googlat lite och jag tror att jag måste gå till doktorn med det här. Gillar inte min doktor så ska se om man kan byta till en annan, som man kan lita på. 
 
 

Mormor

I onsdes fick jag åka hem till Skåne, mormor låg på sjukhuset och vi visste inte om hon skulle bli bra. Men när vi åkte och hälsade på henne på torsdagen så hade hon precis fått reda på att de hade kommit på vad det var för fel på na så de skulle starta behandlingen senare den dagen. Så när jag åkte hem i lördes så var det med gott samvete! Skönt att mormor mår bättre! 
 

Veckan som gått

Söndag: Kaninpartaj! Kul! 
 
Måndag: Inte lika kul, trodde jag var bakis, trots att jag inte druckit såå mycket, men visade sig att jag var sjuk :( skyller på vattenreserverna i Göteborg som tydligen kan sprida maginfluensa. MYSIGT! not... Stannade i sängen hela dagen.
 
Tisdag: Vid 20-tiden orkade jag komma upp ur sängen och åkte och handlade så jag kunde käka vid 22-23 nån gång. Fick i mig förvånansvärt mycket!
 
Onsdag: Jobbade 11 timmar på Liseberg, alltid lika trevligt, men man hinner ju inte med mycket mer den dagen.
 
Torsdag: Ledig! Åkte till Vrångö med Annie och Marcus. Doppade mig inte för det var sååå många brännmaneter. USCH! Men jag och Marcus hittade några barn som vi fiskade krabba med. Kul! =D Fast jag var rätt kass på det, men nu vet jag hur man gör till nästa gång ;) 
 
 
Fredag: Ledig! Tvätta, 6 maskiner, KABOOM! Och ändå har jag massa tvätt kvar, så går det när man har för mycket kläder så man aldrig behöver tvätta. På eftermiddan åkte jag och Annie till Botaniska Trädgården i Göteborg. Så mysig! Hit måste jag åka fler gånger! 
 
 
Lördag: Lisse, 11.30-20.30 (vet att ni antecknar mina arbetstider!) Typ 19.30 ser jag att mamsen har messat mig. "Hej, sitter på tåget upp, framme 20.15" Perfect! Då hinner jag städa (nej, jag har inte superstädat jämt) och plocka undan, och fixa innan hon kommer! Eller? Var hemma 5 min innan hon knackade på dörren, men klart mamsen alltid är välkommen! Men hon trodde ju att jag började 16.30 dagen efter, men jag hade ju bytt bort den tiden så jag började 9.45 ist. Miss in the comunication! 
 
Söndag: Mamma fick loppisa när jag jobbade och så åkte vi och hämtade hennes bil efter jobbet ist. Sen hem, packa, hämta Hanna på Lisse --> Delsjön, bada, äta glass, spela kort, bada, leka med vattenpistolen, åka till Oves grill, äta triumfglass, lämna folk, hem till Felicia, spela spel (När då då?, fatta inte att jag vann en gång?), skrämmas, bli skrämd (har ALDRIG blivit så skrämd i hela mitt liv, trodde inte att jag kunde bli så skrämd, jag låg och grät/skratta på golvet en kvart efteråt), sova!
 
 
Måndag: Idag, mysig frukost med Hanna och Felicia hemma hos henne. Love smothies till frukost, borde göra själv, börjar om en timma och här sitter jag och skriver! Kanske ska fixa lite innan jag måste gå! Pöss på er!