We <3 it

Tror jag läste på ngn blogg som hade gjort ett kollage med bilder från We heart it, så jag ramlade in där. Och fastnade där. Så lätt att bara klicka runt och gilla =) Så jag gjorde ett kollage jag också, vi kan kalla det för rosa =D 
 

Just me

Tänkte att jag skulle gå och lägga mig tidigt igår, men sen så började jag leka med mitt hår och fick till en helt okej slarvig bulle så då blev jag såklart sugen på att ta lite kort ;) Så då blev det så, what to do liksom? Osminkad var jag också =)
 
 

Så jädra motiverad!

Jag har nog berättat tidigare om min kompis från Lund som jag blir så inspirerad av. Idag, väldigt bakis, så fick han mig att gå upp och käka en nyttig frukost (jag ville ha pizza), och som grädden på mosen så blir jag så sjukt motiverad till att göra ALLT! Han säger inget specielt, men hans inställning till saker och ting får mig att inse att så vill jag också känna. Så när jag kom hem så gick jag direkt in på fysiken och såg att det fanns ett spinningpass 30 min senare. Vänner, det var mitt BÄSTA pass ever! Har aldrig känt den känslan som folk säger att de får när de tränar förrän idag. Och efter det gymma jag tusan, och sen gick jag hem och gjorde lite fler magövningar. Så jäkla stolt över mig själv. Nu ska jag bara komma ihåg detta och fortsätta så =)
 
2013, watch out, here I come!