What to do?

SItter på bussen på väg ner till Lund. Har redan läst igenom de 20 bloggar som jag följer och det är 2 timmar kvar. Så då får jag la uppdatera min egna blogg istället! Har precis lyckats övertala morsan att vi ska käka tacos ikväll. Var så längesen jag åt det! Haha, med en britt som inte har ngn koll på hur man äter tacos, mes ;)

Såhär i Mellotider så har jag youtubat runt lite, kollat på andra länders bidrag (Norge är nog favvisen hittils, Grekland är också bra) (och Tyskland, även fast folk säger att hon härmar Loreeen och SHM), har även kollat mycket på favvisen Anton Ewald som jag hoppas ska gå vidare från andra chansen och så har jag kollat på Danny och Ginas nummer från första deltävlingen. Gillar deras version av Euphoria starkt!
 
 
Och sen så har jag fastnat i YouTube-träsket och klickat mig vidare klipp efter klipp tills klockan blivit 2-3 på natten och jag blir arg på mig själv att jag inte går och lägger mig, ett klipp till bara! Till slut så hamnade jag på en sida som heter aldrig vila som  är Dannys PT. Förra året så drog han igång ngt som heter Summer is Coming och där han bad sina läsare att ta en bild och två månader senare, med intensiv träning och deffning, skicka in före- och efterbilderna och så skulle han utse en vinnare. Kolla på videon, jag trodde inte att det var möjligt att få sådana resultat på 2 månader. Detta har fått mig att inse att beach 2013 inte är omöjligt för mig!
 
 
 
Hans blogg hittar ni här! Ryktet säger att det ska drar igång ngt liknande även detta år, man kanske ska haka på?
  

Godmorgon solen

Alltid lika skönt att vakna av att solen lyser en rätt i ansiktet när man vaknar :)

Sämsta middan evver!

Håller på att laga kvällsmat, tänkte göra pasta med bacon, svamp och creme fraiche, en av mina favvisar! Ska hälla på Creme Fraichen, SLUT! Waddaaaa.... okej, det enda såsiga jag hittar är ett ägg... Ett, ägg. Ska jag ta det och inte få ngt pålägg imon? Gah, har inte bestämt mig än. Ska sedan koka pasta, INGET JÄVLA SALT! FUUUUU....!!! Vem äter upp mina saker i mitt hem?? Ska hälla i pastan, ni kan ju gissa, INGEN PASTA! Jooo... där längst in, finns det lite makaroner som man ska ha när man gör stuvade makaroner. ÄH! Jag är inte så knusslig, pasta som pasta, snabba kolisar som blir bukfett direkt är vad jag vill ha! NU!
Det blev ägg, smakar ingenting, PEPPRA! Okej, funkar... Slurp, kan lika gärna köra allt i mixern, så slinker det ner lite fortare, blanda i lite vatten, kanske en omega 3, näe, skiter i den, man behöver ju inte överdriva!! 
Nu kanske ni undrar varför jag inte har handlat idag, som behöver så mycket grejjer, ja, det undrar jag också. Jag tänkte handla innan idag för jag visste att jag behövde saker, kom bara inte ihåg vad, så jag strunta i det. Jag ska åka hemhem imorn, så då känns det som att man lika gärna kan vänta tills man e tillbaka med att handla. Ah anyway, nu ska jag NJUTA av min mat! Puss på er!