Nu har mörkret kommit...

Börjar jobba kl 7 idag och har därför gått upp alldeles för tidigt enligt mig. Sitter och upplever det värsta vintern tar med sig enligt mig, det eviga mörkret. Man blir ju sååå mycket tröttare av att titta ut och se att det enda man ser är svart. Så! Tummen ner för mörkret!
 
 
Såhär ser det ut utanför mitt fönster när jag vaknar

Vilken vecka är det nu??!?

Ska bara tipsa om en hemsida som jag upptäckte är väldigt användbar. Om du som jag aldrig har koll på vilken vecka det är så kommer du älska den lika mycket som jag! vecka.nu heter den
 
 

Jävla skit!

Eller jädrans bajs om ni föredrar det.
För tre år sedan så beställde jag My safe key. Betalade då en klumpsumma för tre år. Jag har hela tiden trott att det har vart på två år och har det senaste året trott att jag inte har haft dem. För lite mindre än ett år sedan så såg jag dem på stan där de erbjöd nyckelbrickor om man skulle tappa nycklarna. Det skulle gälla ett halvår och sen så skulle man få en förfrågan om man ville fortsätta. Halvår senare så fick jag ett brev som jag öppnade och kastade, fick ytterligare ett som också frågade om jag ville förlänga, som jag även det kastade för att jag inte ville använda tjänsten mer och därför inte behövde göra ngt. Sedan har jag fått fler brev som jag inte ens har öppnat för jag har trott att det har varit samma sak. Nu visar det sig att de sista breven har vart från den första tjänsten och att sista avanmälningsdag för förnyad avtalstid var för en månad sedan och att jag nu måste betala för ytterligare tre år. Om jag vill så kan jag ändra till månadsbetalning och bara 2 år, men då kommer det att kosta mer än dubbelt så mycket.
Ska försöka att skicka snailmail (de har ingen kundtjänst vis mail) och se om de kan ta bort det helt, men har inga stora förhoppningar om detta. Har antagligen skrivit på ett kontrakt som tillåter dem att göra såhär, men för tre år sedan. Kommer ju inte jag ihåg!!
Är väldigt arg på My SafeKey, men också arg på mig själv som låtit det hända!