Byebye Nicky R!

Har en superhärlig vän, en sån som man vet att det kommer att gå bra för oavsett vad hon gör. Om 4 dagar ska hon pröva vingarna i London. Jag är så avundsjuk och glad för hennes skull och liite för min också eftersom nu har jag nånstans att sova i London. Alldeles för länge sedan jag var där!
Igår träffades vi för sista gången innan hon åker :'( soo sad and I had so much food, crazy!! Vet inte varför men det blir ofta på engelska när vi skriver till varandra!

Finaste Hanna!

Före och efter bilder ;)

Magen är mindre än vad hjärnan vill

Har vart och fikat på fröken Ohlsson i stan. Varken jag eller min kompis orkade äta upp sista biten, fick verkligen kämpa för att ens få ner resten. Så sjukt gott var det, men nu är jag proppmätt. Och jag som ska spinna om 40 min... Kanske ska ta med mig en spypåse....

Sen kom Lördagen

Sov sjukt dåligt, lyckades somna vid halv fyra tiden, vaknade igen vid fyra för att jag hade drömt en mardröm. Vaknade för att jag inte kunde andas, sjukt läskigt. Jag har aldrig drömt en så verklig och läskig dröm. Och sen började morsan att städa vid halv åtta-tiden. Och så förstår hon inte varför jag inte är tacksam ;)
Sen blev det några timmar på IKEA och sen blev det stan. 
 
Grymt god mat på Condeco 
 
Efter vi käkat höll jag dock på att somna så jag åkte hem och sov lite medan morsan stannade kvar i stan. Skönt!
 
Sen var det dags för höjdpunkten under dan, nämligen 90-tals gasquen! Provade lite olika outfits innan jag bestämde mig. 
 
 
 
Tillslutligen så blev det de slappaste jeansen jag har (gigantiskt hål i skrevet men ingen såg något *pheew*), en jeansjacka från 80/90-talet och ett maglinne som också är från 90-talet. Varför har du sparat det så länge kanske ni undrar? Jo! Det är asnajs att sova i! Så nu vet ni =)
 
För att få den rätta 90-tals känslan så håller jag i ett gameboy också, riktigt nostalgiskt att höra plinget som det ger ifrån sig när man sätter igång det!
 

Jag vet inte vad det var med pojkarna denna kvällen, men tydligen är min outfit helt i deras smak! Man ska kanske börja haka på "visa magen"-modet, trots att min mage inte är något jag gärna visar upp....