Paulas top 2 i appvärlden

Har lite tid över ibland och då brukar jag roa mig med dessa två appar. Utan inbördes ordning:

RUMBLE!
Ett spel där du ska hitta så många ord som möjligt bland ett hav av bokstäver. Man får olika poäng beroende på vilka bokstäver ordet innehåller, hur många bokstäver ordet innehåller. Triple word och double word finns oxå med. Man har två minuter på sig att få så många poäng som möjligt. Jag brukar hitta mellan 17-44 ord av ~ 300 möjliga ord. Sen gäller det att ha samlat flest poäng på tre matcher för att vinna! Spela gärna med mig! Jag heter Paulan.

 

Draw Something!

Nya wordfeud påstås det. Man får välja mellan 3 olika ord. De är olika svåra att rita och ger olika antal mynt. Mynten man får kan man sen köpa lite fler färger för. När man har ritat sitt ord skickas det till lagkamraten som får gissa ordet. Sedan är det dennes tur att rita ett nytt ord. Tillsammans försöker man få så många rätt gissningar i rad. Även här får ni spela med mig Paulan85 är namnet. OBS! Alla ord är på engelska.

 

torsdagen den 29/3 är den bästa dagen so far this year!

Perfekt uppvakning, promenad till stallet, promenad in till stan, fönstershopping i det fina vädret, inser att jag kan köpa två BHar och endast betala 20 pix! Iväg på mötet med extrajobb #1, jag kommer att få första tjing på pass, samtidigt som jag får löneökning. WIN! Hem, tvätta (okej inte jätteroligt, men det var skönt att få det gjort), iväg till stall. Allt har funkat bra, jag får jobbet! :D Hem, somnar så fort jag lägger huvudet på kudden.... Jag märker ju att det finns många saker som kan förbättras, men overall, den bästa dagen hittills 2012!

Tiger i Göteborg!

Jag växte ju upp strax utanför Lund, Skåne. Då fick man ta färjan till Köpenhamn, svenska kronan var värd mer än den danska och, OCH de hade en affär där allt kostade 10 kr! De kallade den för tiger, jag har alltid trott att det vart för att 10 kr på danska låter ungefär som tiger :) lyckan var stor när de kom till Lund, och varje gång jag åker hemhem så svänger jag in på tiger, eller TGR som de heter nu. Häromdan jobbade jag på avenyn och såg då att de öppnat även i Göteborg!! LYCKA!! Svängde precis in och kollade in utbudet och tänkte göra en "Paula rekommenderar" men det blev alldeles för många saker så jag rekommenderar hela butiken!!! Verkligen, gå dit!!