Dagens outfit

Dagens outfit är ju ngt som många bloggare kör med så varför inte jag också? Denna outfit genererade kommentarer från boyzen på stan. Jag låtsas att jag blir sur och på nått vis tar jag lite illa upp för att jag känner mig som ett objekt, fast mest tar jag det som en komplimang. What else to do?

Ny Kategori; Tacksam

Köpte Cosmo häromdan och läste precis artickeln om hur man ska bli lycklig. En av grejjerna var att man ska skriva ner saker som man är tacksam för att motarbeta negativa känslor. Lycka kan man inte få för mycket av så jag ska försöka skriva ner saker varje dag som jag är tacksam för.
 
Börjar med gårdagen:
* Jag fick en Dumle av A
* Jag hade bara trevliga gäster i kassan
* Jag var seg när jag packade ihop mina grejjer, och sen när jag var klar var vakten fortfarande inte där så jag fick jobba över en kvart och få dubbelt betalt för det! Mööönneeyy!!!!
* N blev inte arg när jag råkade pajja ett av hennes vinglas och spilla över hela soffan
 
Tack!

Lång dag

Idag jobbar jag 10.25 timmar, kommer att bli en lång dag. Tror jag ska ta med mig boken jag läser atm, Den Äldste, som är den andra boken i triologin Arvtagaren. Riktigt spännande böcker! OCH så kommer jag att sitta med min bästaste Lissekompis, Nanna! Woopwoop! Tiden kommer bara att rusa iväg!
 
Tydligen kaninfest idag... Tvek om jag kommer att gå, inte riktigt min grej att festa med bebisar i 20 års åldern som är för fina för att prata med vem som helst. Och DÄR drog jag alla över en kam. De flesta gillar faktiskt att prata med främlingar, i ungefär fem minuter, sen vill de återgå till sina egna vänner. FINE! Jag tänker inte prata med er ändå! ;) Nä, ingen kaninfest för mig. Möjligen förfest... 
 
Anyways! Det som är bra med att jobba långa dagar är att man får lite mer ob. 50% 8 & 9 h å 100% >10h! Eh ja, om ni inte förstog så betyder det typ att jag kommer att få lön för 1,25 h timme extra idag! Usch, lät inte så mycket när man säger det så. Jaja, snart är det dags för jobb!