Bruksprovet

Så, nu är bruksprovet vart igång ett tag. Alltid lika kul att se vilka nya hingstar som godkänns. Från och med idag så sänder Equipe Equvision nästan live också så att vi som bor en bit bort, men ändå är intresserade, kan titta =)
Jag kommer att sitta som klistrad 13.00, då 4-åriga dressyrhingstar visas under testryttarna och 15.30 då 3-åringarna ska visas. Anledningen till detta är Zack-avkommorna. Är riktigt nyfiken på Zaladin och Zgander båda e: Blue Hors Zack. Zack har länge vart en favorit och det ska bli kul att se hur hans första avkommor ser ut!

HÄR hittar ni en film på Zack och HÄR hittar ni startlistor och filmklippen!

Göteborg Horse Show!

Gissa vem som ska dit imorn! Woopwoop!! Tillslut stod jag inte ut med att inte gå och när jag pratade med mamma så sa hon "Klart du ska unna dig något!" Klart jag ska! =D Så det blev GHS och nu när jag har köpt biljett så inser jag hur mycket jag har saknat det! TUR att jag går =D WoopWoop! Lyckades få med mig en vän så här i sista minuten också så jag får sällskap! Even better! =D =D Me is happy! Kommer la att bli ännu mer mobilbloggande då =) Puss på er!

Mobilblogg

Tänkte prova på det här med att mobilblogga! Sitter just nu på plastikkirurgin på Sahlgrenska. För första gången i mitt liv är jag mer än 10 min tidig till en tid! Och jag fick stå och vänta på bussen vilket nästan aldrig händer heller! det är faktiskt rätt trevligt att vara i tid och slippa stressa, kanske borde prova det lite oftare :)
När jag gick från busshållplatsen till mottagningen så gjorde det lite ondare än vad det brukar göra när jag går. Då kom jag på att jag inte har tagit någon Alvedon idag. Hoppsan! Men det funkar ju rätt bra ändå, tydligen :) nu blire doktor! Hajjs!